Du har gjort et godt kjøp!

 

Du har kjøpt miljøvennlige norske kvalitetsprodukter - og har tatt ditt første steg på veien mot å bevare kjøretøy, maskin, utstyr, campingbil, båt, konstruksjoner eller annet! På denne siden finner du noen tips for hvordan du kan få ekstra mye ut av våre produkter. Du finner også linker til flere andre gode ressurser med instruksjoner og tips. God lesing!

 

Generelle tips:  

Påføring med sprayboks
Man kan gjøre veldig lite feil når man påfører lanolin med spraybokser, men dersom det er veldig kaldt, kan det være lurt å oppbevare sprayboksene i romtemperatur en stund før påføring. Dette forhindrer at oljen blir tykk og sitter fast i sprayboksen. For hulrom anbefaler vi Lanofilm hulromssonde for sprayboks.

 

Påføring med trykkluft
Når du påfører med trykkluft kan det av og til være nødvendig å varme opp lanolinen på forhånd. Dette gjelder spesielt CP70 black og Hardwax. På veldig kalde dager kan det også være nødvendig å varme opp CP30 / Pro30. Vi anbefaler å skylle sprøyten etter bruk. Husk å tømme kompressoren for kondens før sprøyting - og sørg for at kompressoren ikke trekker inn kald luft!

 

Påføring med pumpekanne
Alle våre pumpekanner (Gloria Pro 100, Gloria 405-T og Mc Lube) passer godt for å påføre H20. De større trykk-kannene våre (Gloria 405-T og Mc Lube) egner seg også godt for å påføre CP30 / Pro30. På kalde dager kan det være nødvendig å varme oljene før påføring, men dette er sjeldnere nødvendig med de større pumpekannene. Dersom du bruker pumpekanne for å påføre CP70 black, anbefaler vi å varme lanolinen før sprøyting, og å skylle gjennom etterpå - for å forhindre at pumpekannen tetter seg. 

 

Linker: 

Slik behandler du personbil

Slik behandler du pickup

Sprøyteveiledning (anbefaler alle som bruker trykkluft å lese avsnittet "Feilkilder ved påføring med trykkluft" på denne siden)

Spørsmål og svar (svar på ofte stilte spørsmål om våre produkter)

Vår youtube-kanal (her publiserer vi både instruksjonsvideoer og triggere som det kan være både nyttig og interessant å se!)