Våre forhandlere

Her finner du en oversikt over våre forhandlere. Du kan blant annet kjøpe våre produkter hos Bilxtra, Bondekompaniet og Mekk.


Fjord Supply

Fjord Supply er eit firma på Vestlandet som leverar kjemikalier, smøremiddler, bekledning, førstehjelp og verneutstyr til fiskerinæringa, transportnæringa, entreprenørar og industri i heile Norge.

Fjord Supply har ein lokal butikk i Førde sentrum der vi har også utsalg, administrasjon, trykkeri og logistikk. Vi er også ein Flugger Farve forhandlar.

Bilxtra

Norges største bilutstyrskjede med 80 butikker som selger bildeler, bilstereo, bilnavigasjon, barnestoler, lastestativ til bil, sykkelstativ, takbokser, og diverse annen rekvisita til bil

BondeKompaniet

BondeKompaniet er Felleskjøpet Rogaland Agder sitt butikkonsept med 21 butikker lokalisert i Rogaland, Agder og sørlige Vestland. Vi er til for alle som har prosjekter i og nær naturen.

BondeKompaniet har det du trenger av praktisk utstyr, reparasjon og gode råd innenfor hus og hage, fritid, kjæledyr og landbruk.

Mekk

Mekk selger «gjør det selv» produkter til bil, båt, hjem og fritid. I tillegg til et solid basis sortiment innen jernvare, vil du alltid finne spennende topptilbud og partivarer til priser som gleder alle shoppere.