Hjemmebruk

 

Lanofilm smører og beskytter!

Miljøvennlig problemløser for hjemmet

VELPRØVD NATURPRODUKT

Lanolin er et produkt laget av fett fra saueull. Smørende, svært vannavstøtende, og dermed rusthemmende. Lanolinolje har fra eldre tider vært brukt i jordbruket til impregnering av sko, presenninger osv., og som smøremiddel og rustbeskyttelse.

Mange småting i hjemmet trenger smøring, korrosjonsbeskyttelse eller impregnering. Bruker du naturproduktet Lanofilm bidrar du til et bedre miljø. Lanofilm er egentleg alt du trenger av smøremiddel, imregnering og antirustmiddel i hjemmet!

 

KAN BRUKES TIL DET MESTE!

Vinter: Spray snøfreseren eller snøskuffa med Lanofilm for hindre at snøen henger fast. Lanolinolje legger et lite fettlag som gjør at snøen ikke fester seg. 

Sommer: Alle bevegelige deler og wiere på plenklipper, sykkel og moped trenger smørning for å fungere optiimalt. Lanofilm gir en svært god smøring som virker lenge.

Båt: Lanofilm fungerer ypperlig til wiere og bevegelige deler siden lanolin er bestandig mot saltvann. På elektriske kontakter hindrer Lanofilm irring og kontaktproblemer.

Tilhenger: Til alle bevegelige deler, drag og nesehjul gir lanolinoljen en langvarig og god smøring. På kontakter og pæreholdere som er utsatt for irring er lanolinfett helt ypperlig for å hindre korrosjon. Treverket i tilhengerbunnen eller campingvogna kan over tid forvitre. Et tynt lag med lanolin gir et fettlag som hindrer uttørring i trefinéren.

Anbefalt produkt i hjemmet: Lanofilm MultiMax