Produktet

Pakken innholder produkter med lanolinolje av høy kvalitet fra Lanofilm. Lanolinoljer er fett som gir en vannavstøtende barriære. Produktene er luktfri og har en ekstremt god klebeevne. Oljen tørker arbeider og penetrerer aktivt inn i treverket / stålet til enhver tid. Når treverket tørker opp, trekker lanolinfettet dypere inn i porer og sprekker, og gir en dyp beskyttelse.

Lanolin er et naturprodukt som utvinnes fra sauer sitt ullfett. Våre lanolinprodukter innholder ingen løsemidler, men er fettrikt. Derfor anbefaler vi vernemaske ved påføring.

Påføring

Kjør/rygg bobilen opp på oppkjøringsramper i en bakke. Desse bør være godkjent for 2 tonn. Husk å tiltrekke handbrekket godt!

Klar for å spraye!

Treet: spray ett tynt lag over tre-finéren. Spray tykt på skjærekantene til alle gulvplater. Dette er viktig for å skape en vannastøtende hinne i skjøtekantene! Fettet vil nå gi en vannavstøtende hinne som hindrer vann fra å trekke inn. Bruk Lanofilm understellsmasse. Metallet: Metallet ruster. Ved å tilsette det samme fettet på akslinger, rammevanger og motortravers metter man rusten med fett som ikke tørker. Fettet trenger inn i rusten og stenger vann ute slik att rusten STOPPER OPP. Man kan påføre utenpå tynne lag med sand/skitt, men dersom det er mye bør man bruke høytrykkspyler, trykkluft eller børste for å rense. Metallet bør være tørt før påføring. Hurom: husk også å sprøte innvendig i ramma! Spray også gjerne innvendig i traverser / hjuloppheng, dører og andre hulrom.

Unngå dette

Unngå generelt alt som blir varmt (eksosanlegg og katalysator), alt av gummi (slanger og kabler), plast og glassfiber (f.eks. tank).

Har du mer lanolin til overs?

Gi personbilen en runde også! Den ruster også speseilt på bakstillingen (potensielt dyre reparasjoner). Hva med å rygge den opp på rampen ta en titt?

Kos deg med arbeidet!
Lanofilm

Heading

Additional content