Om oss

Om oss

Lanofilm AS er en norsk produsent av miljøvennlige oljer basert på naturproduktet lanolin. Produksjonen foregår på Voss, lokalisert i Voss Næringspark.

Vår visjon er å tilby bransjer som industri, offshore, skipsnæring, bil, transport og landbruk miljøvennlige produkter med et lavt miljøavtrykk i kampen mot korrosjon.

Vi produserer i hovedsak for Norges ledende grossister som leverer til sluttbruker via en effektiv logistikk. Produksjonen foregår kun med bruk av fornybar energi.

Vår visjon

Våre visjoner er å være ledende innen miljøvennlige lanolinprodukter i Norge. Vi ønsker å starte etablering av grosistledd i de nordiske land i 2021 og for EU i 2022.

Vi har stor tro på at lanolin er fremtidens miljøvennlige løsning som smøremiddel og som korrosjonshindrende middel. Lanolin er et naturprodukt som ikke skader naturen. 

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål!

 


 

Våre samarbeidspartnere

  18140 fk_logo_main_rgb
Kjøp enkelt og trygt i vår nettbutikk. Bruk Visa eller MasterCard ved utsjekk, og varene sendes med Bring så snart vi har mottatt ordren. Har du spørsmål eller ønsker andre betalingsmåter, kontakt oss på 481 23 476 eller ove@vossoil.no Ledende forhandler av bildeler og bilrekvisita. BilXtra har 260 verksteder over hele Norge og anbefaler Lanofilm sine produkter. Landsdekkende forhandlernett for bonde og forbruker innen hus, hjem og hage, arbeidsklær og verneutstyr, husdyr, maskiner og utstyr.